THE COTTAGE

Our property is like a small hamlet – with many smaller houses. Near the parking lot and the guard room is the guest unit of 350 m2 – as the architect called the Cottage during the construction, a name that we still use. It has its own entrance and is separated from the main unit. 

The Cottage, which was renovated 2017, is located at the east end of the property, with separate entrance from the parking lot + entrance via the main unit which connects and separates the guest units from the other houses. It has a big Balinese roof, where wooden columns surround the front living-dining unit, and with two sleeping units behind. Each bedroom is 25 m2, with large outdoor bathroom with toile indoor. The whole area is surrounded by walls and gates, but connected with tiled walkways – in a Balinese way.

Sliding doors open the bedrooms to individual terraces and gardens. In the 70 m2 living-dining area are kitchen-facilities, and comfortable sitting and dining groups. Out in the roofless, sunny part on this unit you find sun-beds, grass, flowers and a small swimming-pool.

The Cottage is ideal for 4 people, but can accommodate up to 6, and contains two bedrooms of 25m2 each. It’s incredibly delicious to stay under the full moon in the tropical night and just be there!

Glass doors from the bedrooms lead out to each other’s terrace and garden patch, while the two sleeping units share a large communal living room under a large Balinese alang-alang roof carried by teak columns and with Teratzo-stone floors. The 70m² common room has comfortable seating and dining areas, fully equipped kitchen with internet. Outside it is enough space for sunbeds and parasols in front of the small swimming pool.

Contact us direct for any inquiry